AGENDA

IGEL COSMOS Event
Tweco-it nodigt u en uw klanten graag uit voor de introductie van IGEL COSMOS een nieuw en veilig endpoint-platform dat het IGEL OS-endpoint-besturingssysteem volledig heeft gescheiden van lokale en in de cloud geleverde apps. Met een nog kleinere voetafdruk, update IGEL OS niet alleen sneller, maar is het ook veiliger vanwege het kleinere aanvalsoppervlak.

Het in kaart brengen van het ideale Endpoint op basis van functie, benodigde functionaliteit of geavanceerde grafische mogelijkheden spelen ieder een rol in deze mix.
09-05-2023
14:00 - 19:30
Lattrop
Gratis
Webinar: Unicon’s Tech Updates

Benieuwd naar hoe je het meeste kunt halen uit Scout, Scout Cloud Gateway, ELIAS en eLux om nog efficiënter te zijn met je tijd?

Ontvang de laatste technische updates over product releases, beste praktijken en tips & tricks rondom Scout en eLux in onze maandelijkse webinar. Onze ervaren productexperts bieden zowel basis- als geavanceerde know-how voor gebruik, schaalbaarheid, rapportage, beheer en onboarding.

Bovendien krijg je de kans om direct vragen te stellen aan het Unicon-team om te profiteren van individuele oplossingsbenaderingen.

 

Let op: de focus van de webinar veranderd elke maand en het onderwerp dat wordt besproken word 1 week van te voren aangekondigt.

Maandelijks
16:30 - 17:30
Online
Gratis