Even voorstellen

Tweco-IT bestaat sinds 1 april 2001.
De oprichters geven nog steeds leiding aan deze onderneming. Stabiliteit niet alleen binnen de onderneming, maar ook in het klantenbestand. Met veel klanten van het 1e uur doen wij ook vandaag de dag nog steeds zaken. Bij oprichting lag de focus o.a. op thincliënts. De IGEL thin cliënts waren eind jaren 90 begin 2000 in opkomst. Tweco-IT heeft vanaf haar bestaan IGEL op de Nederlandse markt geïntroduceerd.
De bewuste keuze voor IGEL thin cliënts is gemaakt, omdat de Universal Management Suite (beheertool voor IGEL thin cliënts) eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor complexe gedecentraliseerde omgevingen is. De andere reden is het Operating System, deze wordt als kwalitatief betrouwbaar en uitgebreid aangemerkt. Een product dus waar Tweco-IT de markt al jaren met veel succes mee bedient, met aanvulling van LG monitoren en Cherry encrypted keyboards om uw werkplek veilig en compleet te maken.
Ook biedt Tweco-IT OKI printing oplossingen , Fujitsu Futro thin cliënts, MultiQ robuuste monitoren, Dynabook notebooks en Intel Servers, welke wij al 19 jaar assembleren en configureren in elke gewenste samenstelling.
Tweco-IT BV
Zwollestraat 2
7575EP Oldenzaal

BTW: NL809739483B01
KvK: 08099045

+31 (0) 541 229933

info@tweco-it.nl

support@tweco-it.nl