Privacyverklaring, cookiebeleid en disclaimer

In dit document vindt u onze privacyverklaring, cookiebeleid en disclaimer.
Deze zijn van toepassing op de websites van Tweco-IT B.V. en alle producten en diensten die verband houden met de verklaringen of die bij verwijzing hierin zijn opgenomen.

Informatie op de website.
Op haar website informeert Tweco-IT B.V. u over producten en diensten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt met zorg samengesteld, maar de juistheid, actualiteit, nauwkeurigheid, geldigheid en volledigheid van de getoonde informatie en van de informatie waarnaar op de website wordt verwezen kan niet door Tweco-IT B.V. worden gegarandeerd. Ook kan Tweco-IT B.V. niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Tweco-IT B.V. kan op elk moment informatie op de website wijzigen of aanvullen, hiervoor hoeft zij geen voorafgaande mededeling te verzenden.

Informatie, producten en diensten van derden.
Informatie aangeleverd door derden, verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die niet het eigendom zijn van Tweco-IT B.V. zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. Hoewel Tweco-IT B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de informatie van derden die op deze site wordt opgenomen of de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Tweco-IT B.V. geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites. Tweco-IT B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade die het gevolg is van toegang tot of gebruik van deze websites, dan wel voor de toegang of het gebruik van informatie, producten of diensten van derden. De hyperlinks en verwijzingen worden u slechts aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

Welke persoonsgegevens kan Tweco-IT B.V. verwerken?
Tweco-IT B.V. kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Tweco-IT B.V., en/of omdat u deze zelf aan Tweco-IT B.V. heeft verstrekt door bijvoorbeeld het invullen van een formulier via onze website of doordat u op enige wijze uw belangstelling voor Tweco-IT B.V. kenbaar maakt of contact heeft met Tweco-IT B.V. Tweco-IT B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Bankrekeningnummer
– Gegevens over uw activiteiten op onze websites en land van herkomst
– Intenet browser, apparaat besturingssysteem en schermresoluties
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt door bijvoorbeeld een account op onze websites te bezitten, correspondentie en/of telefonisch

Waarom verwerkt Tweco-IT B.V. persoonsgegevens?
Tweco-IT B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om in de toekomst contact met u op te nemen, voor de afhandeling van een eventuele overeenkomst tussen u en Tweco-IT B.V., voor de overige dienstverlening van Tweco-IT B.V. en voor haar interne bedrijfsvoering. Dit kan zijn, omdat u hierom verzoekt en dus zelf toestemming geeft, maar ook om u schriftelijk (bijvoorbeeld per e-mail) te kunnen benaderen indien wij u telefonisch niet hebben kunnen bereiken. Verder kunnen wij contact met u opnemen via bijvoorbeeld om u uit te nodigen voor beurzen of evenementen. Daarnaast kan Tweco-IT B.V. uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen in verband met de tussen u en Tweco-IT B.V. gesloten overeenkomst. Tweco-IT B.V. zal uw gegevens niet voor andere doelen gebruiken. Tweco-IT B.V. hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Daarom worden uw persoonsgegevens altijd behandeld in overeenstemming met de op dat moment toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens.

Hoe lang bewaart Tweco-IT B.V. uw gegevens?
Tweco-IT B.V. bewaard de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat Tweco-IT B.V. de gegevens bewaard zolang dat nodig is om de door uw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die Tweco-IT B.V. langer moet bewaren omdat dit wettelijk verplicht is.

Delen met derden.
Tweco-IT B.V. zal uw persoonsgegevens niet aan anderen verstrekken, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Daarnaast kan Tweco-IT B.V. uw gegevens aan anderen verstrekken als zij hiervoor toestemming heeft verkregen.

Websitebezoek in kaart brengen.
Tweco-IT B.V. houdt via haar website algemene bezoekersgegevens bij, zoals het tijdstip waarop u onze websites heeft bezocht. Ook worden gegevens opgeslagen die uw browser automatisch meestuurt. Deze gegevens gebruikt Tweco-IT B.V. om het bezoek- en klikgedrag op haar websites te analyseren. Deze informatie kan Tweco-IT B.V. vervolgens gebruiken om de werking van haar websites te verbeteren. Waar mogelijk worden deze gegevens geanonimiseerd en uiteraard worden deze niet aan derden verstrekt.

Cookies.
Tweco-IT B.V. maakt op haar website gebruik van zogenaamde “cookies”. Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer. Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en zorgt ervoor dat de toegang tot de website en de navigatie daarop wordt vergemakkelijkt, zodat uw websitebezoek sneller en efficiënter verloopt.

Functionele cookies.
Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het gebruik van de website waarop u zich bevindt, bijvoorbeeld om te herkennen dat u dezelfde gebruiker bent die de vorige pagina op de website heeft bezocht of om uw voorkeuren te onthouden. Tweco-IT B.V. maakt gebruik van functionele cookies voor het onthouden van uw loginnaam en/of andere instellingen. Tweco-IT B.V. maakt verder op haar websites van zogeheten session cookies. Session cookies zijn functionele cookies bedoeld om de website goed te laten werken. De session cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Analytische cookies.
Voor het continu verbeteren van de website worden analytische cookies gebruikt. Hiermee worden bezoekersstatistieken bijgehouden. Dit is informatie over bijvoorbeeld hoeveel bezoekers de website bezoeken en welke pagina’s bezoekers bekijken, waar ze vandaan komen, waar ze op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken. Deze informatie wordt niet herleid naar een individuele bezoeker.

Geen cookies meer ontvangen?
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internet browser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw internet browser verwijderen.
Raadpleeg de “help” functie van uw internet browser om meer te weten te komen over de instellingen en het verwijderen van cookies.

Bezoek voor meer informatie over cookies https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies

Beveiliging van uw gegevens.
Tweco-IT B.V. neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Daarom neemt Tweco-IT B.V. passende technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging of vernietiging van uw persoonsgegevens tegen te gaan.
De websites van Tweco-IT B.V. gebruikt een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Mocht u toch de indruk hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of zijn er aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met Tweco-IT B.V.

Uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
Wilt u uw persoonsgegevens die wij verwerken inzien, aanpassen of laten verwijderen? Dan kunt u uw verzoek tot inzage, aanpassing of verwijdering van uw persoonsgegevens naar ons toesturen door middel van ons aanvraagformulier.
Tweco-IT B.V. zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken, op uw verzoek reageren.

Klachten over de verwerking.
Tweco-IT B.V. vindt het erg vervelend wanneer u niet tevreden bent over de verwerking van uw persoonsgegevens door Tweco-IT B.V. Tweco-IT B.V. wil dan graag met u in contact komen om hiervoor een oplossing te zoeken.
U heeft ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassingen in deze privacyverklaring, cookiebeleid en disclaimer.
Tweco-IT B.V. kan dit document van tijd tot tijd aanpassen. Aanpassingen zullen op onze websites gepubliceerd worden. Het is daarom aan te raden om dit document geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Onze contactgegevens.
Tweco-IT B.V.
Zwollestraat 2
7575EP Oldenzaal

telefoonnr :     +31 541 229933
e-mailadres :  info@tweco-it.nl
website :          https://www.tweco-it.nl