RDP optimalisaties

< Back

Instellingen voor het optimaliseren van een RDP sessie op een IGEL Linux.

Betrekking tot
IGEL Linux

Oplossing
Basis:
– Gebruik dezelfde kleuren diepte op de thin client en in de sessie (32bit aanbevolen).
– Zet “USB sync” optie uit.
– Zet “VGA shared Memory” in de BIOS op 64MB of meer.

Optimalisaties voor LAN omgevingen:
– Zet “compression” uit (sessions > RDP > Global > Performance > Compression).
– Wanneer RemoteFX 7 beschikbaar is, zet deze optie aan.
– Wanneer RemoteFX 8 beschikbaar is, zet deze optie aan en zet de modus op “optimized for LAN”.
– Zet “multimedia redirection” aan.

Optimalisaties voor WAN omgevingen:
– Zet “compression” aan (sessions > RDP > Global > Performance > Compression).
– Wanneer RemoteFX 8 beschikbaar is, zet deze optie aan en zet de modus op “optimized for WAN”.